Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Spaar geld uit en laat uw meubelen renoveren

Geef uw oude meubelen terug de grandeur van weleer en kies voor een meubelrenovatie van AZstralen in Turnhout. Vraag een gratis offerte voor uw renovatie of zandstraling!

Meubels

AZstralen staat graag in voor de renovatie van al uw meubelen in Turnhout: van boekenkasten, salontafels en eetplaatsen tot deuren en stoelen. U gelooft binnenkort uw eigen ogen niet!

Trappen

Een houten trap kan decennia mee, maar ontsnapt niet aan de tand des tijd. Is uw trap afgesleten, doorgezakt of beschadigd? Ons team van ervaren stielmannen geven uw oude trap een nieuwe adem.

Parket

De beste manier om een parketvloer te renoveren? Hem ter plaatste zandstralen, zodat de natuurlijke structuur van het hout terug naar boven komt. Nadien behandelen we hem met speciale olie.
Specialiteiten

Meubelrenovatie in Turnhout, van salontafel tot eetplaats

Bent u gehecht aan een oud familiestuk of houten antieke kast? Maar ziet het ding er niet meer uit? Dan is een meubelrenovatie in Turnhout dé geschikte oplossing. U kunt de dure aankoop van een nieuwe salontafel of eetplaats dus gerust nog jaren uitstellen.

Eens uw meubel in ons atelier terechtkomt, zal u moeite moeten doen om het achteraf nog te herkennen. Wij maken van elk project een pareltje!

Hoe gaan we te werk?

• Eerst herstellen we de schade (barsten, vervormingen, vlekken,…)
• Dan verwijderen we de oude verf en het vernis
• We schuren, bleken of kleuren het meubel of maken het blank
• We zorgen eventueel voor de afwerking van uw keuze (boenen, vernissen,…)

Hoe de meubels in ons atelier raken? Daarvoor heeft u twee mogelijkheden. U kunt de meubels laten ophalen door ons, of ze gewoon zelf brengen.

Overweegt u een meubelrenovatie in Turnhout? Laat dan een van onze vakmannen langskomen voor een vrijblijvende offerte. Wij garanderen u de beste prijs-kwaliteitverhouding in de streek!

Meubelrenovatie in Turnhout: geef uw oude meubelen een nieuwe look

Wilt u uw oude meubelen terug de grandeur of charme van vroeger geven? Reken dan op AZstralen in Turnhout om uw droom waar te maken. Misschien heeft u jaren geleden wel heel wat geld neergeteld voor uw eetplaats of boekenkast. Het is dan ook zonde om ze op het stort te gooien.

Een meubelrenovatie kan wonderen doen. Wij geven oude of nieuwe kwaliteitsmeubelen een volledig nieuwe look! Naast meubelrenovatie, heeft AZstralen nog andere troefkaarten. Ook voor traprenovaties en keukenrenovaties wendt u zich tot dé specialist uit de regio!

Is uw trap of parket versleten of beschadigd? Ons team geeft uw houtwerk een nieuwe adem. Na het zandstralen en renoveren, schuren we uw trap of parket fijn af voor een prachtig glanzend resultaat. Een stevige poetsbeurt maakt het plaatje compleet. Indien gewenst, behandelen we het hout achteraf ook met het product van uw wens.

Heeft u een keuken uit massief eiken- of beukenhout? Dan kan AZstralen die integraal voor u renoveren! Het zandstralen gebeurt ter plekke, eventueel gecombineerd met een lichte schuurbeurt. Het renoveren van de deuren kan in ons atelier gebeuren. Ook voor het vernieuwen van handvaten, scharnieren, laden en ladegeleiders bent  u bij ons helemaal aan het juiste adres!

Vraag nu een gratis offerte bij AZstralen! En ontdek snel onze interessante voorwaarden voor meubelrenovatie in Turnhout.
© 2016-2017 AZStralen
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
AZStralen
Westerlosesteenweg 66
2230 Herselt
Tel.: +32 478715443
Contacteer ons